Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще преобразява „червените дяволи“ със създаването на германска колония на „Олд Трафорд“.

Според „Сън“, Професора е набелязал четирима младоци от Бундеслигата. Цел №1 на 63-годишния специалист е 18-годишният Флориан Вирц, определян за най-добрия халф, появявал се в Германия от няколко десетилетия.

Самият Вирц, който играе за Байер (Леверкузен), твърди, че предпочита да остане в Бундеслигата. Рангник обаче е сигурен, че ще успее да го разубеди.

За неговата позиция „червените дяволи“ са харесали още Амаду Хайдара от РазенБалшпорт (Лайпциг) и Бубакар Камара от Марсилия, но Флариан Вирц е приоритет.

Сред останалите германски цели на Манчестър Юнайтед е 18-годишният ляв бек Лука Нетц, който през лятото премина в Борусия (Мьонхенгладбах) след само 15 изиграни мача за Херта.

Рангник иска още 19-годишния дефанзивен халф Ерик Мартел, който може да бъде ползван и като централен защитник. В момента той е собственост на РазенБалшпорт (Лайпциг), но играе под наем в Аустрия (Виена).

Четвъртата цел на „червените дяволи“ е 20-годишният централен защитник Армел Бела-Кочап, който през миналия сезон изигра много важна роля за Бохум при спечелването на промоция за Бундеслигата.