Треньорът на Интер Клаудио Раниери обяви, че неговият отбор е направил всичко по силите си, за да отстрани Олимпик (Марсилия) на осминафиналите на Шампионската лига. “Нерадзурите” спечелиха с 2:1 на “Джузепе Меаца” в реванша, но отпаднаха от турнира заради загубата с 0:1 в първия мач.
 
“Вероятно през първия мач играхме по-добре, но и в двете срещи имахме повече положения за гол. Трудно е да се преодолее попадение, получено в края на мача. Този мач е поредният удар по нашето представяне този сезон. Не можехме да се представим по-добре”, заяви Раниери.
 
“През второто полувреме поисках от Уесли Снайдер да играе като плеймейкър, но тогава той се контузи. С влизането в игра на Оби станахме по-силни. Според мен нашето отпадане не е справедливо. Мислех, че сме обърнали късмета на наша страна след мача с Киево, но явно сбърках. Срещу Олимпик (Марсилия) ни липсваше именно късмет”, допълни треньорът на Интер.
 
“В първенството ще продължим да се представяме на най-доброто си ниво. Вярвам, че можем да завършим на трето място в Серия “А”, но трябва да подобрим някои елементи от играта си”, завърши наставникът на “нерадзурите”.