Мениджърът на Фулъм Клаудио Раниери не беше на себе си след трудната победа с 1:0 срещу Хъдърсфийлд в дербито на дъното.

Италианецът призна, че искал да убие нападателя Абубакар Камара след пропуснатата дузпа.

Десетина минути преди края домакините получиха право да удар от бялата точка. Титулярният изпълнител Александър Митрович тръгна да взима топката, за да изпълни дузпата, но Камара влезе в спор с него. В крайна сметка тъмнокожият футболист заложи кълбото, но не можа да го прати в мрежата, след като вратарят спаси.

Все пак малко преди последния съдийски сигнал Митрович успя да вкара победния гол и да донесе ценните три точки за „котиджърс”.

"Дузпата трябваше да бъде изпълнена от Митрович, но Камара не показа уважение към мен, към клуба, към съотборниците си и към публиката. Не мога да повярвам, той просто взе топката и стреля. Исках да го убия в този момент", призна Раниери.

"Митрович успя да се разпише в точния момент. За нас тези три точки са много важни и ни носят задоволство, защото ние се борихме здраво. Сега обаче трябва да мислим за мача за Арсенал и за следващите мачове", допълни италианският специалист, който през 2016 година сензационно изведе Лестър до титлата.

Фулъм се изкачи до 18-то място в класирането с 14 точки, а Хъдърсфийлд остава на дъното с едва 10 точки.