ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Шефката на колумбийския Сантас Моника Вайехо привлича внимание с пищната си фигура и разголените си снимки. Заради нейните фотоси клубът от Меделин печели огромна популярност извън рамките на страната в социалните мрежи. В резултат на това Сантас има повече последователи в „Инстаграм“ от седем тима от английската Висша лига.

Моника Вайехо е изпълнителен директор на клуба, който има 1,2 милиона абонати в социалната мрежа. Това е по-голяма популярност от тази, на която в „Инстаграм“ се радват Борнемут, Брентфорд, Бърнли, Фулъм, Лутън, Нотингам и Шефилд Юнайтед.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Самата Моника има 1,1 милиона последователи в социалната мрежа. Още по-голям интерес към нея има в „Тик Ток“, където 8,9 милиона гледат нейните публикации.

Сантас не е професионален клуб в Колумбия, но привлича все повече внимание на футболните фенове. Това е отбор, съставен от различни инфлуенсъри, които играят демонстративни мачове. Моника Вайехо не е единственият изпълнителен директор на клуба. Същата длъжност заема Елизабет Лопес, която има 1,2 милиона последователи в „Инстаграм“ и също позира в предизвикателни и разголени фотосесии.