Невероятен интерес предизвиква завръщането на Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига. Само за няколко часа бяха разграбени билетите за първото домакинство на вестфалци от груповата фаза на турнира срещу Арсенал на 13 септември от 21:45 часа българско време. Капацитетът на стадион “Сигнал Идуна Парк” от 65 614 места ще бъде изпълнен до краен предел.

Още във вторник срещу сряда в полунощ пред касите на стадиона се бяха насъбрали множество фенове, които прекараха нощта пред тях. Рано тази сутрин се бяха извили 400-метрови опашки около касите. “Това е уникален интерес, на който сме свидетели само за абсолютните топсрещи през сезона”, заяви шефът на билетния център на “жълто-черните” Матиас Наверсник.

Разбира се, преди официалното пускане на билетите в свободна продажба, всички притежатели на абонаметни карти, които са над 55 000 души, имаха възможност да си купят предварително билети за мача с "топчиите".

Официалният сайт на клуба за продажба на билети също бе блокирал тази сутрин за около 2 часа, след които се появи съобщение, че всичко е разпродадено и няма повече ценни хартийки за сблъсъка с Арсенал. /БЛИЦ