ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Капитанът на Байерн Мануел Нойер е имал гей връзка с уволнения треньор на вратарите Тони Тапалович, съобщава „Билд“.

Според изданието, близките отношения между стража на националния отбор на Германия са прераснали в хомосексуална афера. Това е била и причината Нойер да се раздели със съпругата си Нина Вайс през 2020 г.

Мануел Нойер и Тони Тапалович работят заедно още от Шалке 04. Когато 36-годишният в момента страж премина на „Алианц Арена“ през 2011 г., в Байерн привлякоха и Тапалович за треньор на вратарите.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Близките отношения между двамата станаха повод Нойер да отправи остра критика към ръководството на баварците, когато на 23 януари специалистът изненадващо беше уволнен от мюнхенския гранд.

Думите на Мануел Нойер станаха повод за поредно напрежение между него и ръководството, което и без това беше бясно заради контузията на вратаря. Както е известно, той счупи крак докато караше ски по време на зимната пауза, което му е забранено според договора. Счита се, че световният шампион за 2014 г. трябва да плати глоба от в размер на 1,6 милиона евро.

Съмненията за гей ориентация на вратаря има от доста време. Причината за това бяха породени от факта, че именно Нойер е инициатор за носенето на капитанската лента с цветовете на дъгата в националния отбор на Англия, както и със запушените уста на Мондиал 2022.