ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Легендата Пеле обяви в пост в социалната мрежа "Инстаграм", че посещението му в болницата "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло е част от планиран месечен контрол за здравето му. 82-годишният бразилец благодари на почитателите си за положителните съобщения, с които го заливат.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Във вторник Пеле беше транспортиран в болницата, за да бъде установено как протича лечението му след отстраняването на рак на дебелото черво през септември 2021 година.

Изключително лоша новина за Пеле в разгара на Световното!

В "Инстраграм" екипът му публикува и снимка на сграда в Катар, на чиято фасада чрез светлини е изобразен неговия портрет и е изписано пожелание за скорошно оздравяване.

"Приятели, постъпих в болницата за регулярно ежемесечно изследване. Винаги е приятно да получава човек такива положителни съобщения, както аз в момента. Благодаря на Катар за тази чест, която ми оказват и на всички хора, които ми изпращат положителна енергия", се казва в текста към публикацията.

В сряда американската телевизия ESPN съобщи, позовавайки се на източник от медицинския персонал на болницата, че Пеле е приет с много отоци и сърдечна недостатъчност. Веднага след това лекарите увериха, че трикратният световен шампион "напълно контролира сам своите жизнени функции и неговото клинично състояние е стабилно".

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК