От няколко дни една от най-обсъжданите теми сред мнозина футболни фенове са кадрите от контролната среща между Фенербахче и Бурсаспор. Срещата беше благотворителна и се проведе в полза на болни деца.

Зрителите обаче останаха втрещени, след като камерите в един момент показаха две много млади лица, а едното от тях си дърпаше от цигара. Веднага последваха коментари как така дете пуши и как се е сдобило с цигари.

Истината се оказа съвсем друга. Въпросното момче въобще не е дете. Това е 36-годишен мъж, който има семейство и деца. Името му е Кенан Ватансевер.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Той беше открит от няколко телевизии, пред които сподели, че телефонът му е прегрял и се е счупил след появата на кадрите. Причината е многото обаждания и съобщения, които е получил.

Ватансевер признава, че често има проблеми заради своята младоликост. Когато си купува цигари, винаги му искат лична карта, въпреки че е редовен клиент на продавачите. Полицаите също постоянно подлагат на съмнение възрастта му и проверяват дали шофьорската му книжка е фалшива.

Телевизионната известност обаче вероятно ще има негативни последици за Кенан Ватансевер. Причината е, че пушенето на публични места в Турция е забранено, дори и на стадион.