Освен Реал (Мадрид) от вчера в битката за звездата на Тотнъм Гарет Бейл се включи още един мистериозен клуб и именно това е причината за стопирането на трансфера му на „Сантяго Бернабеу”.

Различни медии веднага тиражираха информация, че Манчестър Юнайтед е отправил оферта за уелсеца, но според британския вестник „Телеграф” по всяка вероятност ПСЖ е вторият клуб, който в последния момент е решил да наддава за Бейл. Засега обаче няма официално потвърждение от френския шампион.

24-годишният халф бе през уикенда в испанския курорт Марбея и очакваше обявяване на сделка между „шпорите” и „кралския клуб”. В последния момент обаче босът на лондончани Даниел Леви обяви, че иска още веднъж да премисли на спокойствие всички оферти за уелския национал. Така Бейл хвана вчера самолета за Лондон и се очаква днес да тренира с Тотнъм.

Според испанските медии Леви е ядосан на „белия балет” за гафа в сайта на Реал (Мадрид), където за кратко време името на уелсеца се появи с номер 11 сред играчите, на който могат да бъдат купени фланелки от официалния интернет магазин на "белия балет". Освен това босът на „шпорите” не е бил никак доволен и от приготовленията, които се правели на „Сантяго Бернабеу” за евентуалното представяне на Бейл.