Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан разказа интересни подробности от съблекалнята на клуба по негово време. Точно тогава се случи прословутият скандал между мениджъра Алекс Фъргюсън и звездата Дейвид Бекъм. Свадата приключи с разцепена вежда на халфа, който бе уцелен с футболна обувка от легендарния мениджър. Инцидентът се случи след загуба с 0:2 от Арсенал за ФА Къп през 2003 година. 

„Това беше невероятен разрив. Беше след мача с Арсенал и Фъргюсън не беше щастлив, защото Робер Пирес направи пробив отляво, Гари Невил беше хванат далеч напред, а Бекъм не успя да го покрие.

В съблекалнята Фъргюсън и Бекъм започнаха да се обиждат един друг. Всяка обида беше по-лоша от предишната и двамата не отстъпваха. Тогава Фъргюсън си тръгна и изглеждаше свадата да е приключила, но Бекъм каза още нещо. Фъргюсън се обърна, видя бутонка, лежаща на пода и я ритна към Бекъм. Шипът го удари във веждата, което причини рана”, разказа Форлан.

„Тогава Рой Кийн и Ван Нистелрой се намесиха, за да ги разделят”, сподели още уругваецът.

Форлан не спести критиките си към друг бивш играч на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо.

„Роналдо беше егоист в съблекалнята – не като Бекъм. Кристиано винаги искаше да е до огледалото. Той прекарваше цял ден да се гледа в огледалото”, разказа бившият нападател.