ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българин е бил начело на престъпната групировка, занимавала се с манипулиране на футболни резултати и източване на букмейкъри, която беше разбита преди седмица в Испания.

На 15 септември при съвместна акция на Интерпол, Европол, испанската национална полиция и испанската данъчна агенция бяха арестувани 23 замесени, като болшинството от тях са българи и румънци.

Счита се, че лидер на групировката е бивш български състезател по тенис на маса. Има съмнения, че разбитата в Испания схема е част от много по-голяма група, занимаваща се с подобен род престъпления.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

При акцията са претърсени четири луксозни къщи, като са иззети голямо количество компютърно оборудване, 80 мобилни телефона, две големи сателитни антени с техните сигнални приемници, модерен автомобил, 5000 евро в брой, други 13 000 евро в различни сметки, множество кредитни и дебитни карти, 200 SIM карти и документи. В допълнение са блокирани 47 банкови сметки и 28 регистрации за парични трансфери.

Престъпната групировка от българи и румънци използвала високотехнологичната техника, за да забави сигнала към сървърите на букмейкъри и телевизии за около 20-30 секунди. Това позволявало достатъчен период за генериране на печалби.

Били подкупвани играчи от румънските дивизии, за да се получават точни резултати. Имало е и намеса в турнири по тенис. Правени са опити да се печели от мачове в Южна и Северна Америка. Властите имат подозрения, че е имало опити за пробив в германската Бундеслига, Лигата на нациите и евротурнирите.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!