Английска футболна звезда има зависимост към приспивателни, които често приема заедно с алкохол по време на партита. Това разкриха пред в. „Сън“ приятели на играча, които са притеснени за здравето му.

Футболистът е признал, че е пристрастен към лекарството, което си набавя на черния пазар. Той предпочита медикамента „Зопиклон“, тъй като не може да бъде хванат при антидопингов тест във Висшата лига.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Приспивателното лекарство се продава само срещу рецепта и затова му се налагало да прибягва до нелегални начини за снабдяване. Пред свои приятели играчът разкрива, че често взима хапчетата с водка и шампанско, за да изпадне в еуфория.

„Гледах го как гълта лекарството с алкохол. Не се притесняваше от нищо, обърна си съдържанието на джобовете, за да намери хапчетата. Направих му забележка, а той ми призна, че е пристрастен. Всичките му приятели и съотборници сме притеснени, че това ще повлияе негативно на играта му“, признава един от аверите на футболиста.

„Дължи хапчетата в чантичката при пастата си за зъби. Мисли се, че е много умен, тъй като това лекарство не се хваща от тестовете за допинг. Като смесва приспивателното с алкохол изпада в делириум и се чувства отлично, но на следващия ден е пълен парцал и не може да играе. Намира се в една спирала, водеща към дъното“, допълва приятелят на английската звезда.