Трансферът на помощник-треньора на Стокпорт Анди Манган в Реал Мадрид пропадна, след като разрешителното му за работа е било отхвърлено, информира агенция PA.

37-годишният специалист беше на път да се присъедини към испанския шампион от страна на английския третодивизионен футболен тим, като треньор на нападателите.

Старши треньорът на Реал Карло Анчелоти изведе тима си до триумф в Ла Лига и Шампионската лига през миналия сезон, а последните информации гласяха, че Манган е желан от испанския гранд, тъй като е работил заедно със сина на Анчелоти - Давиде, който е помощник-треньор при мадридчани.

Като футболист Анди Манган играе на поста нападател в по-ниските английски дивизии.

След изкачването на Стокпорт до трето ниво (Лига 1) в Англия, Манган се присъедини към тима в края на сезона като помощник-треньор, работещ основно с атакуващите играчи, а сега изглежда, че ще остане в клуба.

Стокпорт е непобеден в Лига 1 и заема втората позиция във временното класиране след първите си четири мача, като изостава от Рексъм с 3 точки и мач по-малко. Двата отбора си спечелиха промоция от Лига 2 миналия сезон.