Вратарят на бразилския Фламенго Бруно бе отстранен от отбора, след като полицията започна разследване срещу него заради смъртта на жена, която твърдяла, че е майка на неговото дете.
 
25-годишният страж, който е капитан на Фламенго, е подозиран в изчезването преди три седмици и вероятната смърт на Елиза Самудио.
 
25-годишната Самудио настояваше за ДНК тестове, за да докаже, че е жененият футболист е баща на нейното четиримесечно бебе.
 
В понеделник полицията е претърсила дома на вратаря в Бело Оризонте и според директора на участъка Едсон Морейра са били открити доказателства, че Елиза е била там преди да изчезне на 4 или 5 юни.
 
Според слуховете бебето е било скрито от съпругата на Бруно при семеен приятел и е било видяно миналата събота в Контагем, град в същия регион.
 
Според адвокатката на Елиза Самудио Ане Фарако, Бруно е предложил на нейната клиентка месечна издръжка в размер на 3500 реала, но тя е поискала по-висока сума и така е ядосала футболиста.
 
Фарако и приятел на Самудио твърдят, че вратарят на Фламенго е отправял заплахи към нея по време на бременността и е настоявал за аборт./БЛИЦ