Генералният директор на Сочи Дмитрий Рубашко потвърди неприятната новина, че Ивелин Попов ще бъде извън игра за половин година. Както е известно, вчера бившият български национал се подложи на операция заради скъсани връзки и увреден менискус на коляното. Рубашко каза и какво ще се случва занапред с 32-годишния офанзивен полузащитник.

„Ивелин Попов ще бъде извън игра за дълъг период. Дали ще са шест месеца, повече или по-малко, това зависи от неговото възстановяване. Претърпя операция в Барселона. Сега ще остане там, за да премине през курс на рехабилитация. Едва след това ще се прибере в Сочи“, призна Рубашко пред sport24.ru.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

“Ивелин скъса предни кръстни връзки на коляното. Беше взето решение за незабавна операция. Лекарят каза, че е направена реконструкция на скъсаните връзки“, допълни генералният директор на Сочи.

Както е известно, бившият капитан на българския национален отбор премина от Ростов в Сочи в края на август. Той участва в един мач на новия си тим и се контузи при дебюта си срещу Тамбов (1:0).  През лятото Попов премина и през успешен курс на лечение на заразяване с COVID-19.