Реал (Мадрид) смята да предложи умопомрачителните около 350 милиона евро за най-скъпия футболист в историята към момента Неймар от ПСЖ. Президентът на „кралския“ клуб Флорентино Перес лично е говорил с бразилеца, който е ухажван и с грандиозна заплата от 45 милиона евро на сезон, съобщава sport.es.

Само за една седмица сезонът на „кралския“ клуб бе провален, след като тимът отпадна от Купата на Краля и Шампионската лига и на практика няма шансове за титлата в Примера дивисион.  

Winbet - победата е емоция! (18+)

Неймар премина от Барселона в ПСЖ за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро и има договор с парижани за още три сезона. „Белият балет“ обаче ще му предложи контракт за пет години, в рамките на които ще получи 225 милиона евро – най-голяма заплата за футболист за всички времена.

Изпълнителният директор на „белия балет“ Хосе Ангел Санчес е посъветвал Флорентино Перес за отправянето на толкова голяма оферта, която според него няма да бъде отказана от френския шампион, който е под мониторинг от УЕФА заради нарушаване на финансовия феърплей.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19