Реал (Мадрид) се готви да спаси Уейн Рууни от напрежението в Англия, след като стана ясно, че нападателят на Манчестър Юнайтед е изневерявал на съпругата си Колийн с проститутки.
 
Според в. “Пийпъл” Кралския клуб е приготвил мегаоферта за английския национал през следващото лято. Президентът на “белия балет” Флорентино Перес има намерение да плати 65 милиона паунда за нападателя, като освен това ще даде на Манчестър Юнайтед Гонсало Игуаин, Карим Бензема и Кака.
 
В Англия считат, че подобен трасфер на Уейн Рууни на “Сантяго Бернабеу” е трудно осъществим. Нападателят се радва на голяма популярност сред феновете и е основен играч в схемата на Сър Алекс Фъргюсън. Освен това се предполага, че треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо не би рискувал подобрените си отношения с Фъргюсън заради един трансфер.
 
За Специалния отдавна се твърди, че се гласи да замени Сър Алекс на мениджърския пост на “Олд Трафорд”. От друга страна Моуриньо никога не е крил, че харесва играта на Рууни. Португалецът обаче признава, че за всеки един отбор на света ще бъде невъзможно да отдалечи английския национал от “Театъра на мечтите”.
 
“Трансфер на Рууни в Реал (Мадрид) не е невъзможен. Имаше съмнения и за привличането на Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо на “Сантяго Бернабеу”, но аз ги доведох в клуба”, заявил президентът на Кралския клуб Флорентино Перес пред свои близки./БЛИЦ