Реал (Мадрид) е отхвърлил умопомрачителна оферта на Манчестър Юнайтед в размер на 204 милиона евро за уелската звезда Гарет Бейл и френския национал Рафаел Варан в допълнение, съобщават испанските издания Cuatro и El Mundo Deportivo.

Уелският национал Бейл най-вероятно ще остане на „Сантяго Бернабеу” и ще продължи да действа по дясното крило на атаката на „кралския” клуб и през следващия сезон. Въпреки че не е много обичан от феновете, Бейл ще получи шанс за ново начало при назначения официално нов треньор Рафаел Бенитес.

От Рафаел Варан също се очаква повече за в бъдеще като партньор на Серхио Рамос в центъра на отбраната.

Нито един играч на „белия балет” няма да бъде продаден, докато Бенитес не се запознае лично с качествата на всички футболисти.

В същото време Реал (Мадрид) е близо до привличането на вратаря Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед. Според английските медии стражът вече се е сбогувал със съотборниците и е въпрос на време трансферът му на „Сантяго Бернабеу” да бъде обявен официално. Очаква се „кралският” клуб да плати за 24-годишния вратар 30 милиона евро и да му плаща по 270 000 евро заплата на седмица.