Реал (Мадрид) не успя да отбележи гол във втора поредна контрола, откакто с контузии са Кристиано Роналдо и Карим Бензема. Тимът направи 0:0 срещу норвежкия Волеренга на стадион "Улеви" в Осло. В редиците на Реал ги нямаше още Пепе, Фабио Коентрао и Серхио Рамос. Това даде шанс на невръстния Мартин Йодегаар да стартира от първата минута за радост на феновете в Норвегия. 16-годишният футболист започна като дясно крило, Хамес действаше отляво, а Гарет Бейл беше зад гърба на Хесе.

Домакините от Волеренга дори имаха шанс да спечелят, но в 20-ата минута изстрел от пряк свободен удар мина над гредата на испанците. За второто полувреме Рафаел Бенитес направи шест смени.

В игра се появиха още от резервите, а Реал затегна обръча пред полето на скандинавците. В рамките на няколко секунди в 76-ата минута Денис Черишев на два пъти нямаше късмет да вкара. Три минути след това Борха Майорал се озова сам срещу вратаря на Волеренга, но също не намери пролука към мрежата, стреляйки в тялото му. Стигна се и до последната минута, когато Лукас Васкес навърза няколко играчи и нахлу в наказателното поле, където откровено беше фаулиран от вратаря, но реферът прецени, че това не е нарушение, лишавайки Реал от последния шанс за гол.

ВОЛЕРЕНГА - РЕАЛ МАДРИД 0:0

ВОЛЕРЕНГА: Бурхерт, Лундстрьом, Наким, Велер, Несберг, Гриндхайм, Холберг, Берге, Холм, Линдквист, Омарсон

РЕАЛ М: Кейлор Навас, Данило, Рафаел Варан, Начо Фернандес, Марсело, Каземиро, Лука Модрич, Мартин Йодегор, Хамес Родригес, Гарет Бейл, Хесе Родригес (през втората част влязоха: Кико Касийя, Даниел Карвахал, Лукас Васкес, Тони Кроос, Алваро Арбелоа, Асиер Ияраменди, Денис Черишев, Борха Майорал, Марко Асенсио)