Ръководството на Реал (Мадрид) е предложило на колегите си от Тотнъм умопомрачителната сума от 81 милиона паунда за Гарет Бейл, информира „Сън". Според изданието това е сума, която се доближава максимално до исканото от “шпорите” и вероятността уелсецът да премине в Кралския клуб е голяма.

Смяташе се, че президентът на Тотнъм Даниел Леви ще приеме 81 милиона паунда, но това не се случи, което доведе до скандал в английския тим.

Според испанското издание „Marca", между Гарет Бейл и боса на английския клуб е възникнал спор. Уелският национал се е обърнал към президента с думите, че му е обещал трансфер, ако Тотнъм не успее да се класира за Шампионската лига.

Припомняме ви, че вчера се появиха информации, че лондончани нямат ни най-малко намерение да отстъпят и да продадат супезвездата. Управата на „шпорите" смята, че цената на играча е 120 милиона евро, доста повече от последната оферта на Реал Мадрид.

Гарет Бейл е силно желан от испанския гранд и е основна трансферна цел на президента Флорнтино Перес. Нещо повече, запознати разкриват, че съществува принципна договорка между футболиста и боса на „балета", според която бъдещият контракт на нападателя с Кралския клуб ще бъде за срок от 6 години, а годишната заплата на Бейл ще се равнява на 10 милиона евро.