Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап потвърди, че Дейвид Бекъм няма да играе срещу бившия си тим Манчестър Юнайтед, дори и да подпише договор с “шпорите” през тази седмица.
 
Спайс Бой вече тренира с лондонския клуб, който се опитва да се споразумее с Лос Анджелис Галакси за преотстъпване под наем на английската футболна звезда.
 
Тотнъм иска да вземе 35-годишния халф под наем до средата на март, но американският тим настоява Бекъм само да поддържа форма с тима на Хари Реднап.
 
Въпреки всичко, все още има възможност двата тима да се договорят преди гостуването на Манчестър Юнайтед на “Уайт Харт Лейн” в неделя.
 
Реднап обаче обяви, че Дейвид Бекъм все още не е физически готов за мач от Висшата лига и няма да пусне футболиста в игра срещу “червените дяволи”, дори и той да подпише с “шпорите”.
 
“Бекъм няма да играе срещу Манчестър Юнайтед в неделя, дори и да сме се договорили с Лос Анджелис Галакси. Той не е готов за игра и сам знае това. Ще му трябват няколко седмици, за да придобие необходимите физически показатели”, заяви Реднап.
 
“Опитът е от голямо значение във футбола. Дейвид е доста рутиниран футболист и ще ни помогне много за втората част от сезона и началото на елиминациите в Шампионската лига”, допълни мениджърът на Тотнъм./БЛИЦ