Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап посъветва Челси и Манчестър Юнайтед да забравят за Лука Модрич. През лятото “сините” от “Стамфорд Бридж” опитаха всичко, за да купят хърватския национал, но удариха на камък. Сега последните новини от Острова гласят, че Челси и Юнайтед ще се хвърлят в нова битка за талантливия халф.
 
“Нека не си губят времето. Ние няма да продадем нито един от основните ни футболисти през януари”, категоричен е Реднап, цитиран от Sportinglife.
 
“Споделям най-отговорно това от мое име и от името на нашия бос Даниел Леви. Искам да успокоя феновете ни. Нека не вярват на безкрайните спекулации. Да, ще се разделим с някои футболисти, но това в никакъв случай не са играчи, които вземат редовно участие в мачовете през сезона. Целта ни е даже да изградим по-силен отбор”, добави 64-годишният мениджър на “шпорите”, който направи първите си големи стъпки в треньорския занаят като наставник на Уест Хям.
 
В неделя Тотнъм гостува на Сток Сити и ще преследва подобряване на клубен рекорд – 12 мача без загуба. "Шпорите" са на трета позиция - изостават само на две точки от втория Манчестър Юнайтед и имат мач по-малко.