Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап очаква президентът на клуба Даниел Леви да предложи нов договор на Лука Модрич. Хърватинът искаше да напусне “шпорите” през лятото и към него имаше интерес от страна на Челси. Леви обаче обяви, че няма да продава халфа.
 
25-годишният Модрич не бе концентриран в началото на сезона заради спекулациите за бъдещето му. Реднап очаква, че клубът ще предложи нов договор с по-добри условия за халфа.
 
“Лука и президентът ще седнат на преговори за новия контракт. Със сигурност клубът ще направи добра оферта. Сега, когато трансферният прозорец е затворен, моята работа се облекчава, тъй като Модрич ще може да се концентрира върху играта си”, заяви Хари Реднап.
 
Мениджърът на Тотнъм разкри, че Джовани дос Сантос е отклонил възможност за трансфер в Удинезе, тъй като е очаквал да премине в Севиля. Впоследствие мексиканецът е бил разочарован от пропадналото му преминаване в клуба от Андалусия.
 
“Джовани искаше да отиве в Севиля, които ни даваха 3 милиона паунда. Удинезе обаче даваше 13 милиона. Не мога да виня президента, че не позволи трансфера в испанския клуб”, допълни Реднап./БЛИЦ