Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап сподели, че полският страж Войчех Шчесни е спадил Арсенал от загуба на “Уайт Харт Лейн”. Двата тима от Северен Лондон направиха зрелищно дерби и завършиха 3:3 в отложен мач от английската Висша лига. "Шпорите" губеха с 1:3 до 40-а минута, но успяха да върнат две попадения и спряха амбициите на “артилеристите” за титла.

"Спомням си мача ни с Арсенал на "Емирейтс", когато губехме с два чисти гола и все пак успяхме да стигнем до победата в него. Сега можеше да стане нещо подобно, но Войчек Шчесни спаси страхотни положения. След като резултатът бе равен, ние имахме невероятни положения да отбележим и да обърнем развоя на мача в наша полза, но пропуснахме чрез Модрич, Крауч и Сандро”, сподели след мача Реднап.

“Въпреки, че не успяхме да победим аз мисля, че това беше едно наистина невероятно дерби. И двата отбора гонеха победата, и двата отбора вкараха доста голове, така че със сигурност смея да твърдя, че мачът бе наистина много интересен", допълни специалистът. /БЛИЦ