Рекордната покупка на Ливърпул Дарвин Нунес загатна, че информацията за негов предстоящ трансфер в Барселона през лятото вероятно е истина.

24-годишният уругваец изтри всичките си снимки с екипа на мърсисайдци от профила си в „Инстаграм“. Единственото подобно изображение е профилният му аватар. Оставени са само фотографии на Нунес с неговото семейство и с екипите на националния отбор на Уругвай, Бенфика, Алмерия и Пенярол.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Вчера британският таблоид „Сън“ съобщи, че Нунес през лятото сензационно ще бъде продаден на Барселона. Каталунците готвят чистка и най-голямата име, което ще бъде засегнато от нея е Роберт Левандовски. На мястото на поляка ще бъде привлечен именно уругвайският нападател на Ливърпул.

Клубът от „Анфилд“ плати 85 милиона паунда на Бенфика за Дарвин Нунес през лятото на 2022 г. С това той се превърна в най-скъпия трансфер в историята на Ливърпул. От началото на сезона уругваецът има 18 гола в 52 мача за мърсисайдци във всички турнири. За почти два пълни сезона в клуба той е изиграл 94 срещи и се е разписал 33 пъти. Нунес в момента е в серия от седем поредни мача без гол.