Сериозно наказание ще бъде наложено на защитника на Реал (Мадрид) Пепе. Той сътвори огромната глупост във вчерашната среща с непретенциозния Хетафе (3:2), като не само събори нападател на съперника в наказателното поле, но и след това го изрита два пъти съвсем умишлено в областта на гръбначния стълб.

Всички в страната, които са наблюдавали тази среща, включително и феновете на Реал, както и собствените съотборници на португалския футболист, се обединиха около мнението, че са потресени и изключително неприятно изненадани от действията на състезателя.

„Не зная какво да кажа. По принцип той не е такъв човек. Явно нервите му не можаха да издържат на напрежението от срещата. Въпреки това по никакъв начин не оправдавам действията му. Поведението му бе най-малко неприемливо”, заяви голмайсторът на тима в тази среща Гонзало Игуаин.

Очаква се наказанието на Пепе да бъде едно от най-големите във футболната история на испанския шампионат.

„Чувствам се ужасно. Такова нещо в кариерата никога не ми се е случвало. Искам официално да се извиня за действията си на феновете. Извинявам се и на фенове, и на съдиите, и на играчите на Хетафе, защото това бе наистина груба постъпка от моя страна”, заяви Пепе пред официалния сайт на Реал./БЛИЦ