ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Бъдещето на Иван Иванов продължава да е неясно. Според италиански медии съдбата на българския национал може да се реши в понеделник в Милано, където трябва да се срещнат президентът на Партизан Драган Джурич и представители на Верона, които искат да купят бранителя.

Ръководителите на новия член на Серия "А" се надяваха, че ще направят трансфер на Иванов, но появата на Базел с интерес към национала обърка нещата.

"Във вторник Партизан ще играе реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига с Лудогорец и ясната ситуация около новия клуб би помогнала на Иван Иванов да се концентрира по-добре на терена, а не както бе в Разград, където той беше виновен за втория гол на българския шампион", пишат в Сърбия.

Вече стана ясно, че Верона предлага на Партизан над 2 милиона евро за българина. Сумата удовлетворява гранда от Белград, като остава само италианците да изпълнят личните условия на Иванов. Русия вече отказа офертата на Верона, като се намръщи на 500 хиляди евро годишна заплата. Така пратениците на клуба от Серия "А" се завърнаха от Белград с доста неяснота около ситуацията. Преговорите обаче продължават. Самият Иван Иванов вече сподели, че бъдещето му ще е ясно след мачовете с Лудогорец. Реваншът от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е във вторник от 21:45 часа в Белград.