ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ювентус спечели с 2:1 гостуването си на Фрозиноне в мач от 17 кръг на Серия „А“. „Старата госпожа“, която води битка за титлата в Италия, беше на крачка от изненадващо равенство срещу непретенциозния тим от южната половина на Ботуша, но резервата Душан Влахович вкара победния гол осем минути преди края.

Турчинът Кенан Йълдъз откри резултата за „бианконерите“ в 12-ата минута. Той успешно завърши самостоятелна акция, при която не остави никакви шансове на вратаря Стефано Турати. На 18 години и 233 дни Йълдъз постави рекорд, ставайки най-младият чуждестранен футболист, разписал се за Ювентус в мач от Серия „А“.

Домакините изравниха в началото на второ полувреме. В 51-ата минута, на границата на наказателното поле, Хайме Баес Стабиле овладя с едно докосване подаване и с прецизен удар стреля точно в долния ляв ъгъл на вратата на Войчер Шчесни.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Три минути по-късно Кенан Йълдъз отстъпи мястото си на Душан Влахович, който в 82-ата минута донесе успеха на Ювентус. Сръбският национал с глава засече центриране и прати топката в горния десен ъгъл на Турати. Осем минути по-късно нов гол на Влахович беше отменен с помощта на ВАР заради засада при изграждането на атаката.

С този успех Ювентус събра актив от 40 точки и се доближи само на една до лидера Интер, който по-късно днес приема Лече. Фрозиноне е на 14-о място в класирането с 19 точки.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!