Звездата на Байерн Франк Рибери коментира, че баварците са напълно готови да се борят за титлата в Шампионската лига и да се мерят със считания най-добър отбор в света Барселона, който отново е фаворит за трофея в най-престижния европейски клубен турнир.

“Барселона е голям отбор, но ние се доближаваме до тях. Не сме вече толкова далеч. В един, два мача всичко е възможно. Откакто съм тук, никога не съм чувствал Байерн толкова силен, какъвто е сега. Това са най-добрите играчи на Байерн, които познавам”, заяви френският национал в интервю за “Кикер” преди домакинството срещу Манчестър Сити в среща от втория кръг на Група “А” в Шампионската лига. Двубоят е на 27 септември (вторник) от 21:45 часа българско време.

“Ако продължим да играем така, никой не може да ни спре. Байерн е част от Шампионската лига и е сред фаворитите. Ние сме силни”, допълни Рибери, който вече не мисли за трансфер в друг отбор след привличането на Юп Хайнкес за старши треньор. “Мисля да спечеля нещо с Байерн. Това е важното за мен. Щастлив съм в Мюнхен. Тук се чувствам като у дома си и не мисля за трансфер”, отсече халфът.

Договорът на 28-годишния френски национал с Байерн е до лятото на 2015 година. /БЛИЦ