Анхел ди Мария се нуждае от още време за адаптация. Това смята един от легендарните защитници на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд. Както е известно, Реал (Мадрид) прибра 60 милиона паунда от продажбата на крилото миналото лято. 27-годишният аржентинец обаче изпадна в дупка след трите гола в първите си пет мача за Юнайтед. В допълнение в понеделник вечер бутна главния съдия на 1/4-финала с Арсенал, който бе загубен с 1:2 и публиката на "Олд Трафорд" видя отпадането на отбора от ФА Къп.

"В началото си мислех, че Ди Мариа е чудесно попълнение за Юнайтед. Продължавам да съм на същото мнение, защото той е играч от много висока класа. Той и Кристиано Роналдо бяха най-добрите футболисти на Реал през миналия сезон. Според мен разполага с много големи възможности.

Винаги обаче е необходимо време за адаптация. Особено когато се сменя шампионат. Не всеки може да бъде като Роналдо и просто да отвори нова страница и да се превърне в суперзвезда. Може би на Ди Мария му е необходимо малко повече време. Възможно е да е нужна година, никой не може да предскаже. Вижда се, че разполага с качества за Висшата лига. Бърз е, надбягва противниковите състезатели, постоянно иска да създава положения. Харесвам го като футболист", коментира Рио.