Нападателят на Байрен Ариен Робен призна, че се чувства изключително щастлив от постигнатото през годината. Той говори ден преди финала за Шампионската лига, в който тимът му ще се изправи срещу Борусия (Дортмунд) на “Уемлби”.

“Когато печелиш мачове, титли и трофеи е лесно да си щастлив. Постигнахме много през годината, сега ни предстои най-голямото изпитание и ако победим Борусия тогава радостта ни ще е пълна. Определено обаче в момента съм в най-щастливото време в кариерата ми”, коментира Робен.

“В последно време Бундеслигата значително се подобри и това личи от всичко. Не само от представянето на отборите в Европейските турнири, но и от резултатите на националния тим. Развитието е наистина впечатляващо. На ниво национални отбори това е лесно да се забележи. Не говорим само за титулярните 11, но вижте и пейката им – всеки футболист там би бил твърд титуляр във всеки друг национален отбор. На клубно ниво ми е трудно да следя всички германски клубове, но и там си личи подобрението през последните 2-3 години“, завърши Робен.