Бившият бразилски национал Роберто Карлос сподели, че голмайсторът на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо най-много заслужава да спечели "Златната топка" за 2013 година.

„Кристиано заслужава "Златната топка" и мисля, че тази година ще я спечели. Това, което прави Роналдо, трябва да бъде възнаградено. Той бележи голове толкова често. Мисля, че ще спечели тази година", заяви Карлос пред teinteresa.es.

Бразилецът коментира и представянето на бившия си тим Реал (Мадрид) от началото на сезона. "Ако Мадрид показва най-доброто, на което е способен, а отборът започва да го прави, ще спечели първенството. Отборът разполага с добър състав с нови и млади играчи, както и с футболисти с по-голям опит. Мисля, че проектът на клуба изглежда страхотно", допълни бившият ляв бранител.

"Бейл е един от най-добрите в света. Показа го в Англия, а вече започва да прави някои страхотни неща и в Реал Мадрид. Сигурен съм, че ще стане един от най-добрите. Пък и той е млад, може да стане още по-добър в бъдеще", завърши бразилецът.