Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Звездата в поп музиката Роби Уилямс подкрепи Стилиян Петров в борбата му срещу тежкото заболяване от левкемия. Музикалният идол излезе с фланелка „Support Stan” на загрявката преди благотворителен мач, който се игра пред 75 000 на „Олд Трафорд“ в Манчестър. Събитието, което бе организирано под егидата на УНИЦЕФ, събра 4 милиона паунда.

Освен бившия член на групата "Take That" в подкрепата към Стилиян Петров се включи и големия английски комик Джон Бишъп. Той също носеше фланелка в подкрепа на капитана на България и Астън Вила.

Роби Уилямс и Джон Бишъп бяха част от сборен тим на Англия, който се изправи срещу тима на Останалия свят. В двубоя участие взеха звезди от Холивуд, сред които Уил Фарел, Майк Майърс, Джерард Бътлър и Ед Нортън.

Теди Шерингам, Ернан Креспо, Рой Кийн, Кларънс Зеедорф и Фреди Люнгберг бяха сред представителите на футболистите. Сам Алърдайс и Кени Далглиш пък бяха треньори на двата отбора.

В началото на април Стилиян Петров бе диагностициран с остра форма на левкемия. Оттогава насам капитанът на националния ни обор получи подкрепа както от цяла България, така и от целия свят.