Робиньо вкара четвъртия си гол след завръщането си и помогна за победата на Сантос с 3:2 над Паулища в мач от първенството на щата Сао Пауло. Това бе 10-ият пореден успех за Сантос.

Робиньо, който е преотстъпен за шест месеца от Манчестър Сити, се появи в игра като резерва и вкара победния гол в 70-ата минута, когато се промъкна между двама защитници и прати топката под гредата.

Това бе четвъртия гол на нападателя за шест мача след завръщането в родния му клуб в края на януари. Той бе близо до още едно попадение в 77-ата минута, но ударът му срещна напречната греда.

Паулища откри резултата още във втората минута на мача чрез Барбоса, но Сантос отговори с попадения на Уесли в 26-ата и Пауло Енрике в 53-ата. Жулиньо доведе резултата до 2:2 в 56-ата минута, преди Робиньо да реши изхода от двубоя.

Победата позволи на Сантос да събере 31 точки от 12 мача и вече има 4 точки аванс пред втория в класирането Санто Андре и девет повече от третия Ботафого. Първите четири тима се класират за полуфиналната фаза, която започва през април.

Заемащият четвъртото място Сао Пауло направи 0:0 с Оесте в мач с три червени картона. Оесте остана с 10 души още в 31-ата минута заради груб фаул на нападателя Фернандиньо. В 70-ата минута Сао Пауло също се оказа с намален състав заради червения картон на бившия халф на Атлетико (Мадрид) Клебер Сантана, а малко преди края и защитникът Велингтон получи бе отстранен заради игра с ръка.

Коринтианс, който е шести в класирането, направи 1:1 с Ботафого, въпреки че звездата Роналдо бе титуляр. Равенството означаваше, че Коринтианс няма победа в шампионата на щата Сао Пауло вече трети пореден мач./БЛИЦ