Полузащитникът на Милан Роналдиньо съвсем се изнерви от постоянните спекулации за трансфера му.

Колоритният бразилец от доста време е под постоянна атака от страна на италианските журналисти. Ядосан от поредния въпрос къде ще играе, след като напусне Милан, футболистът отвърна:

"За последен път ви казвам: Нямам никакво намерение да си тръгвам от Милан! Много съм щастлив в този клуб. Смятам да побеждавам с този отбор, а това ще ми помогне да осъществя мечтата си - да играя на световното първенство през 2014 година в Бразилия".

Роналдиньо изрази и съжаление за пропуснатото участие в супердербито на Милано срещу Интер, което "росонерите" спечелиха с 1:0 тази неделя.

"Не бях щастлив в неделя, защото не получих шанс да играя срещу Интер, но като погледна таблицата с временното класиране на Серия "А", и ми става хубаво. Милан е на върха и имаме всички шансове да спечелим титлата. След като треньор ни стана Алегри, много неща се промениха. На тренировките, а и на самите мачове, атмосферата в отбора е различна. Съперниците ни също разбраха, че "росонерите" вече са голяма конкуренция",добави още бразилецът./БЛИЦ