Бившата звезда на Барселона Роналдиньо разкри, че Манчестър Сити има фантастичната възможност да привлече сънародника му Неймар това лято.

Младият бразилец е част от ударното трио на катулнците (Меси-Неймар-Суарес), но все още се колебае дали да продължи кариерата си на „Камп Ноу”.

35-годишният Роналдиньо заяви, че 24-годишният играч е изразил да играе под ръководството на бившия си наставник Хосеп Гуардиола, който ще поеме "гражданите" от 1 юли. Гарнирано с безкрайните финансови възможности на Сити, този вариант е повече от осъществим, информира „Сън”.

„Неймар вече изрази желанието си да играе за Пеп. Това бе огромен намек, след като всички знаят, че Гуардиола поема „гражданите” от това лято. Знаем, че те могат да си позволят заплати, които никой друг европейски клуб не е в състояние да осигури”, заяви Роналдиньо.

„Имаше много слухове за бъдещето на Неймар, но вярвам, че информациите за трансфер в Реал (Мадрид) са лъжа. Бих го посъветвал да остане в Барселона поне още няколко години, но ако иска да отиде в Сити и те го искат – знаем, че имат възможностите да осъществят трансфера”, добави 35-годишният бразилец.

 Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!