Мистерията около Роналдиньо се заплита. Вчера бразилецът напусна лагера на Милан в Дубай и според информациите бе в Порто Алегре, за да преговаря с Гремио. Ситуацията обаче търпи развой. Според авторитетния турски спортен вестник „Фотомач” Рони е в Истанбул. Изданието се позовава на публикации в италианската преса, според които, вместо да поеме за Бразилия, както бе съобщено първоначално, плеймейкърът кацнал в Истанбул.

Ако писанията се окажат истина Роналдиньо ще облече екипа на Фенербахче. Мераците на „фенерите” към кариоката са още от началото на сезона, като едва ли той може да устои на предложената му оферта, писаха тогава колегите.

Слуховете за акостирането на носителя на “Златната топка” край Босфора се подсилват и от изказването на мениджъра му и негов брат Роберто де Асис: „Роналдиньо е професионалист и ще играе там, където му дадат повече пари. Засега сме отворени пред всички предложения”.

В Англия пък пишат, че и Блекбърн има мераци към звездата. Индийските собственици на клуба отправили оферта за 6 милиона евро, но Милан иска с два повече.
МЕХМЕД ХОДЖОВ/БЛИЦ