Ал Насър спечели убедително с 5:0 при визитата си на Ал Адал от 22-ия кръг на шампионата на Саудитска Арабия.

За домакините в стартовия състав попаднаха двама футболисти, наскоро играли в България. Единият е бившият играч на Берое, Верея и Черно море Педро Еуженио, а другият е бившият вратар на Левски Милан Миятович. Черногорският национал допусна два гола от Кристиано Роналдо (40-дузпа, 66), два от Андерсон Талиска (55, 78) и един от Айман Яхия (90+8) в последните секунди.

За Кристиано Роналдо това бе четвърти пореден мач, в който вкарва поне един гол. Преди това той наказа Абха в първенството на Саудитска Арабия и наниза по две попадения във вратите на Лихтенщайн и Люксембург с екипа на националния отбор на Португалия. Общо в кариерата си нападателят вече има 834 гола в официални двубои.

Въпреки категоричния успех Ал Насър остава на второто място в класирането с актив от 52 точки. Лидер с 53 е Ал Итихад, който се справи с 3:0 срещу Дамак.

В следващия кръг от първенството Ал Насър гостува на Ал Файха. В същото време борещият се за оцеляване тим на Педро Еуженио и Миятович се изправя срещу Дамак. Ал Адал е предпоследен в таблицата със 17 точки, толкова има и Ал Халеей. Двата отбора са на 5 точки от безопасната зона.