Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо заяви, че в момента единственото, от което се вълнува е националният отбор на Португалия. Иберийците победиха с 1:0 Русия и излязоха начело в група “F".

Голмайсторът отрече слуховете, че е преговарял за нов договор с Реал (Мадрид). "Не съм разговарял с никого от Реал за нов договор. В момента единственото, което ме интересува е националният отбор".

Португалецът бе помолен да коментира и твърденията на бившия наставник на Реал Жозе Моуриньо, който заяви, че Кристиано не обича да бъде критикуван.

"Мислите ли, че се притеснявам от това? В момента това изобщо не ме интересува. Мисля само за националния отбор, който е най-важен в момента", допълни крилото.

"Честно да ви кажа, не знам кой се е притеснявал, че има опасност да пропуснем световното. Но аз нито за минута не съм се съмнявал, че ще останем извън него. Ако трябва да гледаме обективно и съобразно точките в групата, може и да се случи. Но по-добре е да мислим позитивно. Ако поработим добре в оставащите мачове и съхраним хладнокръвието си във важните моменти, какво ще ни спре!?", каза още португалецът.