Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е имал среща с президента на ПСЖ Насер ал Хелаифи, с което още повече увеличи слуховете, че може да премине във френския клуб след края на сезона.

Португалецът е пътувал до Париж веднага след победата на „белия балет“ с 3:0 над Волфсбург в Шампионската лига през миналата седмица. Той е излетял от летище „Торехон“ с частния самолет на Ал Хелаифи и е кацнал на „Бурже“, информира „Франс Футбол“.

Роналдо е бил придружен от личния си асистент Анас Уфизи, като двамата са били посрещнати на френския аеропорт от специално наета от боса на ПСЖ кола. Те са били откарани в парижкия хотел „Кост“ (hotel „Costes“), където е проведена срещата с Насел ал Хелаифи.

На следващата сутрин Кристиано Роналдо, облечен с ежедневно облекло и малка раница на гърба си, се е върнал в Мадрид. Той е пристигнал на летище „Барахас“ и веднага се е отправил към тренировката на „белия балет“, която е била насрочена за 11:00 часа.

Това не е първата среща на трикратния носител на „Златната топка“ с шефа на ПСЖ. Сегашната обаче още повече ще увеличи слуховете, че Роналдо може да премине при парижани през лятото. Както е известно, главният реализатор на френския шампион Златан Ибрахимович най-вероятно ще напусне през лятото, когато договорът му с клуба изтича.