Кристиано Роналдо даде обширно интервю пред FiveUk за бившия си отбор Манчестър Юнайтед, като подкрепи промените, които се случиха в ръководството, но и отправи критика към настоящия мениджър на "червените дяволи" Ерик тен Хаг, като показа, че не му харесва липсата на амбиция у специалиста.

"Манчестър Юнайтед има нужда да се изгради наново, тъй като все още е един от най-добрите клубове в света, но трябва да се променят. Те го разбират, единственият начин е. Собствениците инвестират в тренировъчното игрище. Доволен съм, защото нещата се променят. Не съм доволен по начина, по който се случиха нещата, но в същото време понякога не можем да контролираме всичко, което ни се случва", заяви той.

"Мениджърът на Манчестър Юнайтед... не можеш да кажеш, че няма да се бориш за Висшата лига или Шампионската лига. Трябва да кажеш, че може и да нямаш голям потенциал за това, но ще се опиташ. Трябва да се опиташ! Ако Тен Хаг слуша Ван Нистелрой... може и да помогне. Той познава клуба и клубът трябва да слуша хората, които са там. Рио, Рой Кийн, Скоулс, Гари Невил, Сър Алекс Фъргюсън. Не можеш да изградиш клуба без знание", допълни Кристиано Роналдо.