Кристиано Роналдо напусна бесен пресконференцията на Реал (Мадрид) преди утрешния първи 1/8-финал от Шампионската лига срещу Рома. Португалецът беше ядосан от въпросите на журналистите в Рим.

„Реал (Мадрид) винаги е фаворит, независимо в какъв турнир участва. Ние сме спечелили повече трофеи от всеки друг клуб. Все още имаме шанс за титлата в Примера. Ситуацията е сложна, тъй като изоставаме с няколко точки, но ще видим накрая“, коментира Роналдо.

Португалецът не сдържа нервите си, след като беше атакуван с въпроси за отношенията му с останалите играчи в Реал (Мадрид), както и по темата за малкото му голове при гостуванията.

„Това е нещо, което вие твърдите. Ако толкова ви интересува, когато бях в Манчестър Юнайтед със Скоулс, Гигс и Рио Фърдинанд си казвахме само „добро утро“ и „лека нощ“. Въпреки това бяхме страхотни на терена.“

„Защо изпитвам трудности да бележа при гостуванията? Можете ли да ми кажете някой футболист, който е вкарал повече голове като гост от мен? Не, не можете! Няма такива! Чао на всички“, обяви звездата на Реал (Мадрид) и напусна пресконференцията.

 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!