Кристиано Роналдо заяви, че никакви пари не могат да купят на Манчестър Сити историята, която притежава Юнайтед. Бившият идол на "Олд Трафорд" не изключи възможността един ден да премине при "гражданите".

Роналдо напусна Юнайтед след рекордния 80- милионен трансфер в Реал (Мадрид) през лятото, когато кралският клуб похарчи невероятните 220 милиона английски лири за нови играчи. Манчестър Сити пък даде 120 милиона за подсилване на състава си.

"Не виждам скоро Сити да задмине Юнайтед. На "Олд Трафорд" има големи традиции, които не могат да бъдат купени за една или две години. Те са спечелени с победи. Манчестър Юнайтед постоянно доказва, че е по-добър от другите и това го прави велик клуб", изказа се ласкаво за бившия си отбор Роналдо пред английското издание "Дейли Мейл".

Относно появилите се преди време слухове за интерес към него от страна на Манчестър Сити той каза: "Не знам за това. Не съм чул нищо. Сега съм в Реал, това е отборът на мечтите ми, а какво ще ми поднесе бъдещето, никой не може да каже"./БЛИЦ