Голмайсторът на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо обяви кои са му фаворитите за спечелване на световната титла следващото лято в Бразилия и заяви, че не би искал Португалия да се срещне с някой от тях още в груповата фаза.

„Кандидатите за победители на световното първенство са Бразилия, Испания и Германия. Не би било никак добре да се паднем с някой от тях в една група. Ние обаче сме убедени в силите си и вече постигнахме целта си да се класираме на Световното”, сподели Роналдо.

28-годишният нападател сподели още, че отсъствието му от футболните терени не е оказало някакво фатално влияние в последните 2 мача на клубния му тим.

„Контузията ми не е сериозна, няма повод за притеснение. Смятам, че и без мен Реал бе много силен в мачовете срещу Валядолид и Галатасарай. Играхме два мача у дома и се представихме добре. Вече съм готов на 100%. Предстоят ни две гостувания на Валенсия и на Осасуна. Точките са много важно за нас. Разбира се, няма да пренебрегнем мачовете от Купата на Краля“, каза още Роналдо.