Звездата на Манчестър Юнайтед Кристияно Роналдо заяви, че ще остане в отбора и следващия сезон, въпреки огромния интерес към него от Реал (Мадрид). Както е известно, миналото лято португалецът бе много близо до трансфер на “Сантяго Бернабеу”, но тогава той остана при “червените дяволи”.

“В момента ме интересува само финалът в Шампионската лига. Сигурен съм, че Перес ще направи страхотен екип в Реал (Мадрид), но сега аз съм играч на Манчестър и въобще не ме интересува какво се случва в Мадрид. Интересува ме само какво ще се случва в Манчестър Юнайтед следващия сезон”, каза Роналдо пред “Атена 3”.

Юнайтед среща Барселона на финала в Шампионската лига на 27 май в Рим и ако англичаните спечелят, ще станат първия отбор в историята на турнира, който защитава трофея си и го печели в два сезона поред.
“Ще бъде доста трудно, защото Барселона е добър отбор, имат добри играчи и треньор. Двата отбора са много добри, играят добър футбол. Това е битка на двата тима. Без моя отбор аз няма да спечеля нищо, нито пък Меси ще спечели, ако ги нямаше неговите съотборници. Ние сме наистина двата най-силни отбора в Европа. Не само, защото сме на финал, просто футболът ни е страхотен. Това е мечтан финал”, завърши Кристияно Роналдо./БЛИЦ