Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е готов да намали значително заплатата си, за да се завърне отново в Манчестър Юнайтед, съобщава „Сън“. Британският таблоид гръмна със сензацията само дни преди гостуването на “белия балет” на “Олд Трафорд” в сблъсъка-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига.

В момента ПСЖ готвят оферта от 130 млн. евро, за да изкушат Роналдо. Неговото желание обаче е да се завърне в Манчестър Юнайтед и дори е готов да взима двойно по-малко пари отколкото в Мадрид, твърди изданието.

Според таблоида мениджърът на Юнайтед Сър Алекс вече на няколко пъти е разговарял с бившия си възпитаник, макар все още да обмисля, дали да се включи в битката за подписа му.

През 2009 година португалецът премина в Реал Мадрид от Юнайтед за сумата от 80 милиона паунда.

„Кристиано вече е зрял. Той е на 28 години и е на върха в своята кариера. Невероятната му физика ще му позволи да играе на това ниво поне до 32-33 години. Виждате, че той няма контузии и може смело да играе във всяка среща на тима си“, сподели мениджърът на „червените дяволи“.

“Убеден съм, че той ще получи топло посрещане на “Олд Трафорд” дори и с екипа на Реал (Мадрид). Всички наши бивши футболисти, които са оставили следа в тима, са се радвали на добро отношение и Кристиано няма да е изключение”, добави Фъргюсън.

Според "Сън" Юнайтед ще предложат на Реал (Мадрид) 90 млн. евро и Луиш Нани, за да си осигурят подписа на Роналдо.