Звездата на Ювентус Крустиано Роналдо разкри какви са двете му големи мечти, свързани с футбола. 35-годишният португалец ще има възможност да ги осъществи в следващите две години - да стене европейски и световен шампион.

"Ще бъде трудно, но ние сме добър, млад отбор. Имаме фантастичен треньор. Така че сме много позитивно настроени. Отборът ни е по-добър, младите момчета стават все по-добри. Аз съм уверен в силите ни. Искаме да спечелим и световното първенство. Възможно е, всичко е възможно. Но трябва да сме реалисти. Печелил съм с всеки клуб, в който съм играл, но Световната купа... това е мечта", призна португалецът.

"Възрастта няма значение. Това, което е важно, е мисленето. Няма значение дали Кристиано Роналдо е добре, не знаеш какво ще се случи утре. Аз живея в настоящето, в този момент. Сега се чувствам щастлив, в добро състояние и добър период от живота си. Надявам се да играя още много, много години, но никога не се знае", каза още Роналдо.

Междувременно сметките показаха, че именно той е нападателят с най-много голове за изминаващата година с 33 попадение. една по-малко има Роберт Левандовски, а с 28 е Чиро Имобиле.