Флуминензе дръпна с три точки на върха на класирането на бразилския Кампеонато Бразилейро, след като се наложи с 3:1 над средняка Сеара.
 
Фильо Мариано откри резулатат в петата минута, а Вашингтон вкара още два гола до почивката. Жералдо вкара почетното попадение за Сеара.
 
Вторият в класирането Коринтианс все още има мач по-малко, но загуби точки заради равенството 1:1 с Атлетико Паранаензе. Двете попадения паднаха от дузпи, като Роналдо даде аванс на гостите в 35-ата, а Бруно Минейро изравни за Алетико в 69-ата.
 
Сао Пауло победи Фламенто с 2:0 след попадения на Бонфим и Фернандо, а Менго завърши мача с 10 човека заради червения картон на Диого Сантош.
 
Елкесон и Жозе Тадеу бяха авторите на попаденията при равенството 1:1 между Витория и Палмейрас, докато гола на Евертон в 14-ата минута бе достатъчен на третия в класирането, за да се наложи с 1:0 над Интернасионал.
 
Гояш записа четвъртата си победа за сезона, след като се наложи с 3:1 над Гуарани. Рейналдо вкара два гола, един от дузпа, а Рафаел Моура добави още едно попадение от 11-метров наказателен удер преди Лусио да върне един гол.
 
Атлетико Гоянензе загуби с 0:2 от Гремио, след като точни бяха Дъглас и Боржес./БЛИЦ