Португалската суперзвезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо счупи на две места ръката на 11-годишно дете. Инцидента се случи по време на приятелската среща между Кралския клуб и Борнемут, която завърши при резултата 6:0 за испанците, а Роналдо отбеляза 2 гола. В един момент от срещата при изпълнение на пряк свободен удар португалец изстреля топката, както той си знае, тя прелетя над врата и се стовари върху невръстния фен на домакините - Чарли Силвърууд.

В резултат на удара момчето се сви от болка, а ръката му бе счупена на две места. Въпреки това Чарли изгледа целия останалите 84 минути от срещата.

"Това е един от най-хубавите начини да си счупиш ръката. Предпочитам така, вместо като баща ми, който падна от дърво", каза с усмивка момчето.

"Ако не си бях вдигнал ръката, топката щеше да ме удари в зъбите, което означваше, че щях да остана без предни зъби", допълни Чарли.

Баща му Лий, който също е фен Борнемут, заяви: "В един момент гледам Роналдо стои зад топката и в следващия тя удари Чарли."

След като разбрали за инцидента от Реал (Мадрид) изпратили фланелка на Чарли с подписите на всички играчи, която му бе подарена от местната легенда Стив Флетчър. Тимът на Борнемут пък подари на момчето топка, подписана от целия тим.