ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

След преминаването си в саудитския клуб Ал Насър Кристиано Роналдо се смята за най-добре платения футболист на всички времена, въпреки своите 37 години. Той трябва да прибере около 500 милиона евро за двете си години и половина в Саудитска Арабия, а новият му часовник го прави още малко по-богат.

Шикозният и доста скъп часовник, който един от партньорите на португалеца "Jacob & Co" му дава като подарък за преместването му на Арабския полуостров, струва 630 000 британски лири - еквивалента на около 700 000 евро.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Общо 371 скъпоценни камъка цаворити украсяват корпуса на часовника, наречен „Caviar Tourbillon Tsavorites“, 130 от които се намират само на циферблата.

Цаворитите принадлежат към групата на скъпоценните камъни гранати и дължат зеления си блясък на следи от хром и ванадий, а Роналдо изглежда харесва зеленото бижу, тъй като гордо го държи пред камерата. Цаворитът е смятан за най-скъпия и ценен гранат, който е по-искрящ от изумрудите и 200 пъти по-рядък.

Новите му клубни шефове също трябва да ръкопляскат. Зелено – това е цветът на знамето на Саудитска Арабия и обикновено се смята за цвета на исляма.

При представянето си в Ал Насър в последните дни на 2022 г. Ронадло носеше на ръката си друг скъп часовник - Rolex Xosmograph Daytona Arabic за $450 000, какъвто притежават само малцина късметлии.

Според някои издания колекцията от часовници на португалеца възлиза на над 6 милиона долара.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК